top of page

Algemene voorwaarden.

Binnen de salon zijn er omtrent afspraken en behandelingen een aantal voorwaarden. Dit omdat we staan voor kwaliteit, tijd voor de klant en plezier in ons werk! Onderstaand vind je belangrijke huisregels en algemene voorwaarden.

 

Indien je bij Knap een afspraak boekt, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.
 

Algemene voorwaarden

1: Afspraak afzeggen.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de afspraak. Hierin maken wij géén uitzonderingen. Indien er een no show is of annulering minder dan 24 uur voor de afspraak zal er 50% in rekening worden gebracht. De betaling zal verstuurd worden naar uw e-mail of telefoon met een factuur. LET OP: online betalingen worden niet terug gestort. 

 

2: Te laat komen.

Ben je meer dan 10 minuten te laat? Dan zijn we genoodzaakt de afspraak te verzetten. We werken met een agenda en willen anderen klanten niet laten wachten. Daarnaast gaat persoonlijke aandacht en kwaliteit voor. Dit kunnen wij dus niet bieden indien we moeten haasten vanwege het te laat komen.

 

3: Betalingen.

Betalingen die online voldaan zijn bij het maken van een afspraak worden niet terug gestort. Indien je jouw afspraak moet verzetten of annuleren blijft de aanbetaling / betaling staan voor een volgende afspraak.

 

4: Complicaties.

Knap bied een ruim aanbod aan behandelingen. Voorafgaand aan de afspraak word altijd alles besproken wat jij moet weten voor jouw behandeling. Daarnaast vind je op onze website ook alle contra indicaties rondom behandelingen. Ben je naar een afspraak gekomen en heb je zelf een allergie niet vermeld of een contra indicatie? Dan is Knap hier niet aansprakelijk voor. 

 

Daarnaast benoemen wij altijd duidelijk tijdens de behandeling en ook op de website, wat de nazorg is van een behandeling. Indien deze niet goed word opgevolgd is Knap niet aansprakelijk voor het resultaat en geven wij daar daar dus ook géén garantie op.

 

5: Geld terug bij ontevredenheid.

Voorafgaand aan de afspraak wordt besproken wat jouw wensen zijn. Jouw wensen leggen wij naast onze eerlijke kennis. Dit bespreken we altijd om eventueel teleurstelling te voorkomen: iedereen is tenslotte anders. Zo ook de vorm van wenkbrauwen, de eigen haartjes die aanwezig zijn etc. Vergelijk jezelf dus nooit met foto's of anderen, 

 

Ben je niet tevreden met een behandeling? Dan kunnen we dit in de salon direct met jouw oplossen. Zodra de klant de deuren verlaat zijn wij niet aansprakelijk voor ontevredenheid. Wij zien niet wat er buiten de salon gebeurd rondom het resultaat.  Knap bied daarom geen restitutie bij ontevredenheid. Wel kijken we altijd met je mee naar een passende oplossing en herstellen we graag jouw ontevredenheid. 
 

Huisregels
 

1: GENIET !

voel je vrij en welkom bij ons in de salon. Het moet echt even een jouw moment zijn.

 

Telefoon

06 25 28 73 72

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page