top of page

Welkom bij Knap! Het roze paleis waar we gespecialiseerd zijn in wimpers & wenkbrauwen.

Wat leuk dat je bij onze salon bent beland. Hieronder vind je alle behandelingen binnen de salon en de prijzen.  We begrijpen dat er veel keuze is en het soms lastig is om te kiezen wat nu echt bij jouw past. Daarom staan we graag persoonlijk voor jou klaar!

 

Binnen de salon geven we persoonlijk advies met onze specialisatie in wimpers en wenkbrauwen. Door veel trainingen, waaronder verschillende masterclasses hebben wij de juiste kennis om jouw te kunnen adviseren. Hierdoor vinden we samen een behandeling die echt past bij jouw wensen. Graag persoonlijk contact?

salon academie Noord-Brabant Uden Volkel

PRIJZEN & INFORMATIE

Let op: Vanaf 24 juni zijn er kleine prijs wijzigingen. De aangepaste prijzen zijn al zichtbaar in onze online boekingssysteem. Vanaf 1 juli zullen de prijzen ook gewijzigd worden op de website. Houd er dus rekening mee dat er kleine prijswijzigingen zijn.

 

Binnen de salon is het mogelijk om combo deal behandelingen in te plannen. Dit betekent dat je twee behandelingen graag wilt combineren en daardoor een combo deal korting ontvangt. De combo deals en de prijzen hiervan vindt je in het boekingssysteem.

 

Wimper behandelingen

 

Lash lift ( LVL )

Lash lift and tint met keratine treatment  €44,-

Door de lash lift behandeling creëren we volume, lengte en een mooie krul in de eigen wimpers. D.m.v. een siliconen pad worden de eigen wimpers omhoog geplakt, waarna we met twee lotions de krul in de wimpers brengen. We sluiten deze behandeling af met een keratine treatment. Dit zorgt voor een beschermende schil rondom de wimperharen en maken de wimpers sterker / voller. Keratine is de belangrijkste bouwstof van de wimpers !

Voor het optimale effect is het verven van de wimpers aan te raden. Daarom bieden wij de lash lift behandeling ook niet aan zonder verven. Dit zorgt namelijk voor een mooier effect waardoor niet alleen een wimper kruller overbodig word maar ook je mascara ! De behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Doordat de lash lift behandeling niet schadelijk is voor eigen wimpers en de krul langzaam uit de wimpers zal zakken raden we aan na 6/8 weken de behandeling te herhalen.

Voor het beste resultaat van de lash lift adviseren we 24uur voor de afspraak géén mascara meer te dragen ! De mascara kan kleine deeltjes achter laten waardoor de lash lift niet goed pakt en dus minder resultaat kan geven. Indien je met mascara naar de afspraak komt is de salon niet aansprakelijk voor het resultaat van de lash lift behandeling.

Contra indicatie:

-Zwangerschap (en/of het geven van borstvoeding. Het is niet bewezen dat het slecht is voor de baby. Maar tijdens zwangerschap heb je meer kans op allergieën. 

-Oogontsteking zoals Uveitis.

-Ooginfectie zoals Imetigo of Conjunctivis.

-Keratitis (Onsteking van het hoornvlies)

-Alopecia (Haarverlies)

-Chemotherpie.

Na zorg:

-Vermijd tot 24uur na de behandeling direct water voor het optimale resultaat.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling sauna of zwembaden.

-Gebruik tot 24uur na de behandeling geen mascara of andere make-up rondom de ogen.

-Vermijd zoveel mogelijk olie producten dit zorgt voor een langer behoud van de lash lift.

Wimper extensions

Nieuwe set one by one €62,-

Refill  1 week €29,50- 

Refill  2 weken €33,50,-

Refill  3 weken €39,-

Refill 4 weken €48,-

Nieuwe set volume €72,-

Refill 1 week €33,50,-

Refill 2 weken €37,50,-

Refill 3 weken €42,-

Refill 4 weken €50,-

Verwijderen wimper extensions+keratine treatment €20,-

Na 4 weken word de prijs gehanteerd van een nieuwe set.

 

Heb je voor de 4 weken vrijwel geen extensions meer op de wimpers? Ook dan rekenen we de prijs van een nieuwe set

Geef dit alsjeblieft ruim op tijd voor de afspraak door i.v.m. de tijd die we uitplannen.

Met de behandeling wimperextensions one by one word er op ieder eigen wimper haartje een wimper extension geplakt. Bij de volume lashes worden er meerdere wimpers op een wimper haartje geplakt. Hierdoor creëer je meer volume / een vollere look. Dit word  d.m.v. speciale lijm vast geplakt aan de eigen wimpers. Dankzij deze behandeling krijg jij een vollere look en is mascara helemaal overbodig !  In de salon werken wij alleen met producten die speciaal is ontwikkeld voor gevoelige ogen en huid. 

We starten de behandeling altijd met het schoonmaken van de ogen en een primer, dit zorgt voor een goede hechting van de wimpers. Voor het beste resultaat van de wimper extensions adviseren we 24uur voor de afspraak géén mascara meer te dragen ! De mascara kan kleine deeltjes achter laten waardoor de extensions niet goed hechten en dus sneller los zullen laten. Indien je met mascara naar de afspraak komt is de salon niet aansprakelijk voor het vroegtijdig los laten van de extensions. 

Na zorg:

- Tot 24 uur na de behandeling de wimpers niet nat laten worden. Dit is voor het uitharden en hechten van de lijm.

-Om de wimpers droog te maken na bijvoorbeeld het douchen nooit wrijven in de ogen! Altijd deppen.

-Niet trekken aan de wimpers. Hierdoor is er kans op beschadiging van uw eigen wimpers.

-Laat het verwijderen van de wimpers altijd in een salon doen die hierin geleerd zijn ( dit bieden wij ook aan in onze salon tegen een betaling ).

-Gebruik producten rondom uw ogen op waterbasis: mascara, eyeliner etc.

-Let op met watjes. Deze pluizen heel erg en kunnen blijven hangen aan de extensions.

-Na de behandeling krijgt u een wimper borsteltje mee. Hiermee kunt u iedere ochtend of na het douche de wimpers weer mooi borstelen.

-Houd de wimpers schoon! Dit voorkomt bacteriën bij uw ogen. Zoals; Blefaritis, Phtiriasus palpebrarum ( wimperluizen ). Dit kunt u voorkomen door aan het einde van de dag uw wimperextensions te wassen met lash foam. 

-Vermijd producten op olie basis! Dit zal de wimpers laten los weken. 

Wimpers verven €11,50,- 

Relaxen wimpers  ( bij een verkeerde lash lift ) €20,- 

Een mislukte lash lift ! Wat nu ?! Helaas zien we het erg vaak in de salon. Een lash lift die niet goed gezet is en volledig verkeerd heeft uitgepakt. Helaas zit er in veel situaties niets anders op dan de lash lift eruit te laten groeien. Dit omdat de wimpers vaak beschadigd of kwetsbaar zijn.

In sommige gevallen kunnen wij wel helpen! Dit kan met het relaxen van de wimpers. Wat er tijdens deze behandeling gedaan wordt is simpel weg het verwijderen van de lash lift, in zover dit kan. Hierdoor ogen de wimpers een stuk minder verward en kun je met een gerust hart je wimpers weer gezond laten aangroeien. Het relaxen van de wimpers sluiten we altijd af met een keratine treatment. Keratine is namelijk de belangrijkste bouwstof van onze wimpers. De keratine vormt een beschermend schild rondom de wimpers. Hierdoor worden jouw wimpers weer een stuk sterker en krijgen ze hun mooie glans terug. Ook zitten er in de keratine treatment allerlei vitamines die ervoor zorgen dat jouw wimpers weer gaan glanzen, groeien en voller worden. 

Na het relaxen van de wimpers raden we aan 8 tot 10 weken te wachten voordat je een nieuwe lash lift laat zetten. Zo weet je zeker dat jouw eigen wimpers weer sterk genoeg zijn.

Wenkbrauw behandelingen

Henna brows

Henna brows incl. shapen / harsen  €32,50,- 

Henna brows zonder shapen / harsen  €28,-

Bij de henna brow treatment kleuren we niet alleen de wenkbrauw haren, ook de huid word mee gekleurd ! Hierdoor heb je optisch vollere wenkbrauwen en wordt je make-up routine een stuk gemakkelijker. Tijdens deze behandeling kijken we naar wat bij jouw past en wat jouw wensen zijn. Met de henna kleuren kan namelijk gespeeld worden. Zowel wat donkerder als een natuurlijke look is mogelijk. Daarnaast bekijken we ook de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen en zullen we eerst starten met het shapen van de wenkbrauwen. Dit wordrt gedaan d.m.v. brow mapping: het meten van de wenkbrauwen. Hierdoor kunnen we de vorm bepalen van de henna brows.

 

Doordat het harsen van de wenkbrauwen inbegrepen zit worden de laatste puntjes echt op de i gezet. Door het harsen lijken de wenkbrauwen ook een stuk strakker ! In de salon werken we met een hars die zacht is voor de huid en speciaal ontwikkeld is voor de overgevoelige huid. 

De henna brow treatment is niet schadelijk voor de huid of wenkbrauwen. Het resultaat blijft ongeveer 4 tot 12 dagen op de huid en ongeveer 6 weken op de haartjes. Na enige tijd verdwijnt geleidelijk de henna. We raden het aan om na 6 weken de behandeling te herhalen. 

Contra indicatie:

-Allergie voor henna of pigmenten.

-Open wonden rondom wenkbrauwen.

-Zwangerschap.

-PPD allergie.

-Recent geverfde wenkbrauwen.

-Recente uitgevoerde peelings of andere speciale huidbehandelingen.

Na zorg:

-Vermijd tot 24uur na de behandeling direct contact met water.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling sauna of zwembaden.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling make-up op de wenkbrauw.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling zonnenbanken. 

Tip: Breng je dag / nacht creme aan rondom de wenkbrauwen i.p.v. op de wenkbrauwen. Hoe vetter de huid hoe sneller de henna verdwijnt van je huid,

Brow lamination

Brow lamination incl. shapen / harsen / verven €40,-

Brow lamination zonder shapen / harsen  €35,-

Deze fluffy brow trend is niet meer weg te denken ! Met de brow lamination brengen we de wenkbrauw haren in een tijdelijke permanente vorm. Hierdoor is jouw wenkbrauwgel of brow soap helemaal overbodig. Doordat de wenkbrauw haren omhoog gezet worden d.m.v. twee lotions krijg je een optisch vollere wenkbrauw en kun je soms gaten of dergelijke in de wenkbrauwen verdoezelen. Deze behandeling is dan ook ideaal voor de " moeilijke " wenkbrauwen. Daarnaast bekijken we ook de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen. Het shapen van de wenkbrauwen word gedaan d.m.v. brow mapping: het meten van de wenkbrauwen. Hierdoor kunnen we de vorm bepalen van de fluffy brows. De brow lamination word altijd afgesloten met een keratine treatment. De keratine zorgt voor een beschermende schild rondom de wenkbrauw haren. Daarnaast zorgt het voor sterke en gezonde wenkbrauwen.

Door de lotions die gebruikt worden in deze behandeling kan soms de kleur uit de eigen wenkbrauw haren worden ontrokken. We raden het dan ook eigenlijk altijd aan om tijdens de behandeling de wenkbrauwen te laten verven. Om de look compleet te maken kun je kiezen om de wenkbrauwen te laten harsen en shapen. In de salon werken we met een hars die zacht is voor de huid en speciaal ontwikkeld is voor de overgevoelige huid. 

De behandeling is niet schadelijk voor de eigen wenkbrauwen. Het resultaat blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Langzaam zullen de fluffy brows afnemen. We raden het aan om na 8 weken de behandeling te herhalen.

Contra indicatie:

-Allergie voor  pigmenten.

-Allergie voor lash lift.

-Open wonden rondom wenkbrauwen.

-Zwangerschap.

-PPD allergie.

-Recent geverfde wenkbrauwen.

-Recente uitgevoerde peelings of andere speciale huidbehandelingen.

Na zorg:

-Vermijd tot 24uur na de behandeling direct contact met water.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling sauna of zwembaden.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling make-up op de wenkbrauw.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling zonnenbanken. 

Natural brows

Wenkbrauwen verven, harsen, shapen €22,-

Wenkbrauwen verven €11,50-

Wenkbrauwen harsen €11,50,-

Wenkbrauwen epileren €11,50,-

Onze meest geboekte behandeling ! Bij de natural brow treatment verven, harsen en shapen we de wenkbrauwen. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauw haren met een natuurlijke look worden gekleurd. In de salon hebben we verschillende kleuren waardoor we altijd wel de perfecte kleur hebben voor jou ! Dankzij onze methode brow mapping kunnen we de wenkbrauwen meten en uittekenen. Dit zorgt ervoor dat we de wenkbrauwen zo gelijk mogelijk kunnen maken. maar dat niet alleen: ook kunnen we dankzij deze methode eventueel ongelijkheden zien en herstellen voor zo ver dit kan. 

Kom dus maar op met die vollere on fleek wenkbrauwen!

Wil je graag alleen de wenkbrauwen verven of alleen harsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. In de salon werken we met een hars die zacht is voor de huid en speciaal ontwikkeld is voor de overgevoelige huid. Roodheden en irritaties zijn hierdoor veel minder en soms zelfs helemaal niet aanwezig na de behandeling. De natural brow treatment is niet schadelijk voor de eigen wenkbrauwen of huid. De behandeling blijft ongeveer 5 weken zichtbaar. We raden het aan om na 5 weken de behandeling te herhalen. 

Contra indicatie:

-Allergie voor pigment.

-Open wonden rondom de wenkbrauw.

-Open acné rondom de wenkbrauwen.

-Recent uitgevoerde peelings of speciale huidbehandelingen. 

Na zorg:

-Vermijd 24uur na de behandeling direct water op de wenkbrauwen voor het optimale resultaat.

-Vermijd 24uur direct zon licht of de zonnebank. Dit kan zorgen voor verkleuring of huid irritatie.

Permanente make-up / Microblading

Microblading  en/of  schaduw €210,-

incl. nabehandeling binnen 6 tot 8 weken 

Nabehandeling 3 maanden €75,-

Nabehandeling 6 maanden €100,-

Nabehandeling binnen 1,5 jaar €160,-

Nabehandeling na 1,5 jaar €190,- 

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes met pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag.. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft. 

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting getatoeëerd, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt. Indien mogelijk kun je een schaduw techniek toepassen. Hierbij creëer je een donkere overloop naar de uiteindes. Dit geeft een natuurlijk opvullend effect zoals met bijvoorbeeld poeder make-up.

Een microblading behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats na ongeveer 6 weken. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Dit kan ontstaan door het genezingsproces van de wenkbrauwen. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt. In sommige gevallen is een tweede nabehandeling nodig.

 

Een microblading behandeling duurt in totaal ongeveer 2 tot 2,5 uur.

 

De behandeling

We starten de behandeling altijd met een intake. Hierbij bespreken we samen de voordelen, contra indicaties. de behandeling en de na zorg. Na het uitvoerig besproken te hebben van hoe de wenkbrauwen er uit komen te zien worden de wenkbrauwen schoongemaakt en begint het uittekenen op het gezicht, ook wel browmapping genoemd. Aan de hand van een speciale meettechniek wordt de ideale vorm bepaald. Vervolgens worden de strokes gezet. Het pigment wordt goed aangebracht in de kleine krasjes die gezet zijn en tussentijds schoongemaakt met een speciale tonic die bloedingen tegengaat en korstvorming verminderd. Na de behandeling worden de wenkbrauwen schoongemaakt met een voedende huidreiniger. Uitsluitend wordt er een verzachtende zalf aangebracht die naderhand wordt meegegeven voor dagelijks gebruik gedurende het helingsproces.

De kleur zal na de behandeling nog ongeveer 30% tot 35% verminderen. Houd er rekening mee dat de eerste week tot twee weken de wenkbrauwen dus donkerder kunnen ogen. Langzaam zal de huid gaan herstellen waardoor je korstvorming krijgt. Hier dien je niet aan te komen! Na dit genezingsproces zal de gewenste kleur langzaam naar voren komen. 

Behandeling wordt afgeraden bij:

 • Pacemaker

 • Hart- en vaatziekten

 • Zwangerschap of borstvoeding

 • Diabetes (tenzij het onder controle is)

 • Botox en fillers (pas na een half jaar)

 • Sterke keloidvorming bij genezing

 • Koorts

 • Huidkanker (altijd in overleg met behandelend arts)

 • Gebruik van bloedverdunners altijd vooraf melden

 • Bloedziekte

 • Actieve herpes (indien niet meer actief wel eventueel met medicatie)

 • Actieve acne

 • Antibiotica

 • Alcoholgebruik de avond voor de behandeling

 • Ontstekingen

 • Gebruik van vitamine A, st. Janskruid ( lichtgevoelig) en zware medicijnen of crèmes die de huid gevoelig maken

 • Immuun-deficiëntie of auto immuun stoornis

 • Aids en HIV

NIEUW !Airbrush hybrid brows

Airbrush hybrid brows , shapen & harsen  €40,-

Airbrush hybrid brows + Brow lamination €60,- ( incl. shapen & harsen ).

ACTIE PRIJS TOT 30 MAART €35,- i.p.v. €40,- .

Wil je graag wenkbrauwen waar je een langere tijd niet naar om hoeft te kijken? Ben je helemaal fan van henna brows maar wil je langer genieten intensiteit? Dan zijn hybrid brows echt wat voor jou! Met de nieuwe air brush techniek, creëer je een super zacht en natuurlijk resultaat. Wat beter op de huid blijft en dus een langer stempel effect geeft. Wat het grote verschil is? Bij zowel een henna brow treatment als bij een hybrid brow treatment worden de wenkbrauw haartjes en de huid geverfd, dit geeft een mooi strak en opgevuld resultaat.

 

Maar het grote verschil zit hem niet zo zeer in het resultaat maar meer in de houdbaarheid! Henna zal eerst langzaam aan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. Bij hybrid brows zal de verf langzaam aan van de huid vervagen maar moet de verf echt uit de haren groeien! Dit zorgt er voor dat jij veel langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen. Ook blijven hybrid brows beter zitten op een wat vette huid ten opzichte van henna brows. Deze behandeling is ook perfect voor mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water! En waar veel op hebben gewacht.. Hybrid brows mogen WEL in combinatie met een browlamination! Wat helaas met henna niet mogelijk is. Zo kun je dus nog langer genieten van jouw perfecte wenkbrauwen! Bij een hybrid brow treatment wordt er net als bij de andere brow treatments geharst en geëpileerd! Zodat jouw wenkbrauwen weer perfect in shape zijn als jij de salon uit loopt!

De airbrush brows blijven ongeveer 10 dagen op de huid en 7 weken op de haartjes zichtbaar. Dit is altijd afhankelijk van de hoeveelheid haren die aanwezig zijn, type huid etc.

Contra indicatie:

-Allergie voor henna of pigmenten.

-Open wonden rondom wenkbrauwen.

-Zwangerschap.

-PPD allergie.

-Recent geverfde wenkbrauwen.

-Recente uitgevoerde peelings of andere speciale huidbehandelingen.

Na zorg:

-Vermijd tot 24uur na de behandeling direct contact met water.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling sauna of zwembaden.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling make-up op de wenkbrauw.

-Vermijd tot 24uur na de behandeling zonnebanken. 

Tip: Breng je dag / nacht crème aan rondom de wenkbrauwen i.p.v. op de wenkbrauwen. Hoe vetter de huid hoe sneller de henna verdwijnt van je huid,

Losse behandelingen

harsen gelaat

Harsen bovenlip €11,50,- 

Harsen kin €11,50,- 

Tooth gems

één tand  €30,-

Art design €35,-

HEEL DE MAAND OKTOBER ACTIE DEAL

één tand  €20,-

Art design €25,-

Prachtige swarovski tand diamantjes. Ga jij voor een mooi tand diamantje of juist voor een mooie art look? Alles is mogelijk. Van hartjes tot vlinders.

Belangrijk om te weten:

-Poets jouw tanden voorafgaand aan de afspraak.

-Op de tooth gems zit twee weken garantie. Laat het diamantje binnen deze periode los? Dan zetten wij deze gratis opnieuw. 

-Je mag niets eten en drinken tot één uur na plaatsing.

-Poets je tanden niet binnen 12 uur na plaatsing.

-Nuttig geen drank met prik 24 uur ná je afspraak.

-Verwijderen is alleen mogelijk bij een tandarts of mondhygiënist. 

-Ben voorzichtig met het eten van harde producten. Knap biedt géén garantie wanneer de tooth gem loslaat binnen twee weken indien dit komt door het eten van harde producten of stoten. Ook bieden wij géén garantie wanneer de voor en na zorg niet goed nageleefd wordt.

-De tooth gem kan erg lang blijven zitten! Dit kan per persoon erg verschillen, van 3 weken tot wel 5 jaar.

bottom of page