top of page

knap beauty farm

NEWS

Welkom op de nieuws pagina ! Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle nieuwe behandelingen, acties , vakanties en nog veel meer leuke dingen rondom de salon !Knap groeit enorm en daar ben ik heel dankbaar voor.
Dit betekent dat de salon aan het uitbreiden is en er een extra behandelruimte bij is gekomen. 

Door de uitbreiding wordt er nog verbouwd, zo ook rondom de salon. Vanaf zaterdag 8 april zal daarom buiten de salon de stoep er tijdelijk uit liggen! Wel is de salon gewoon bereikbaar, maar eventjes zonder stoep. 
 

Uitbreiding
 

thumbnail_Image (22).jpg
tooth-gems-Hero-mucd-041822.jpg

Tooth gems

 

Nieuwe behandeling alert! Vanaf oktober kun jij bij knap een behandeling inplannen voor de mooiste tooth gems. Ga je voor een subtiel diamantje of voor een mooie art look met een leuk vlindertje ? Binnen knap kun je uit allerlei leuke diamantjes kiezen,

PLan vanaf nu jouw afspraak online al in !

 

Agenda & Vakanties

Kerst agenda. Staat jouw afspraak al gepland?
Houd er rekening mee dat de feestdagen ontzettend druk zijn in de salon. Plan dus ruim op tijd door. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke tips voor jouw afspraak!
1; kom op tijd. Tijdens de feestdagen werken wij extra hard, maar ook extra lang. Door de drukte en lange dagen is uitloop niet mogelijk. Ben jij 10 minuten te laat? Dan gaat je afspraak helaas niet door en wordt er 50% in rekening gebracht.
2; Bekijk voor vertrek jouw route! Het kan altijd erg druk zijn op de weg voor de feestdagen.
3; Controleer jouw afspraak op tijd en datum. Wij kunnen rond de feestdagen helaas niet ruilen of schuiven vanwege drukte.
241251990_984520962110666_4098184826173013831_n.jpg
bottom of page