top of page

Aanbod een op een trainingen

erken leerbedrijf stagiaire bbl

Kom jij jouw training volgen in de gezelligste pink academy van Brabant? Doordat de trainster van Knap nog dagelijks zelf in de praktijk werkt en verschillende trainingen over heel Nederland volgt, kunnen we jouw de beste training en kennis bieden.

 

Wat bieden wij?

Knap bied kleinschalige trainingen aan. We werken altijd 1:1 om perfectie te kunnen garanderen. Door onze ervaring uit de praktijk en van zelf gevolgde trainingen weten wij precies waar je tegen aan kan lopen, of wat je juist mist bij andere trainingen. En nog steeds blijven ook wij masterclasses volgen om telkens de beste skills uit het vak te halen. Daarom hebben wij een eigen training samen gesteld om jouw volledig te begeleiden. Niet alleen in het trainen, maar ook met de vervolg stappen. Denk hierbij aan prijs berekeningen, inkopen, indien nodig, informatie over het starten van een eigen onderneming etc. 

Naast de  kleinschalige trainingen , en dus altijd persoonlijke begeleiding, geven wij tips die in het echte werk veld niet te missen zijn! Hierbij kun je denken aan tips & trics die je alleen leert uit masterclasses. Ook wij zijn ooit ergens begonnen met onze eerste training, het starten van een salon en hebben ooit onze aller eerste klanten ontvangen... daarom weten wij precies wat jij nodig heb:  eerlijke en duidelijke tools om aan de slag te gaan als een echte brow of lash master.

Standaard inbegrepen

* Lunch en drinken. Bij iedere training voorziet Knap jou van een uitgebreide lunch en drinken. Je  kan natuurlijk niet werken op een lege maag.

* Theorie map. Bij iedere training krijg jij een eigen pink theorie map. Hierin staat alle theorie van de cursus beschreven maar ook foto materiaal met allen stappen. zo kun je thuis nog extra oefenen !

* Begeleiding na het voldoen van de training. Na de training kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Loop je toch nog ergens tegen aan ? Dan kun je ons altijd bellen, mailen , appen of gezellig langs komen.

* Certificaat, Indien de training wordt behaald ontvang jij een prachtig certificaat. 

*Werk materiaal. Tijdens de training voorzien wij je van alle benodigdheden. Je hoeft dus niet direct een starter kit aan te schaffen. 

cursus opleiding academie salon wenkbrauw training
salon training henna brow cursus academie
lash lift training academie salon cursu LVL

Prijzen en inhoud

Plan jouw training

Alle trainingen worden 1:1 gegeven om perfectie te kunnen garanderen. Wil jij graag jouw master training volgen inclusief starter kit bij Knap? Boek dan gemakkelijk online jouw training in of neem persoonlijk contact op.

    Bedankt voor jouw inzending! We nemen binnen 1 - 2 werkdagen contact met je op.

    bottom of page